Den Rare julemand

– i år skal firmajulegaven uddeles med manér

Den Rare Julemand kommer på besøg i virksomheden og uddeler årets firmajulegave til medarbejderne . Det bliver gaven, der bliver husket.

Reference

Reference

“Alle hønisserne hos Eventsupport har den helt rette juleånd. Derfor var det også naturligt for mig, at lade dem passe Julemandens Kontor, så jeg kan koncentrere mig om at holde styr på min artig-liste.”

Den Rare Julemand
Grønland


Værd at vide

Værd at vide

Hos Eventsupport elsker vi julen. Vi kommer gerne og deler ud af vores julestemning, når I skal holde jeres julearrangement – Uanset om det er juletræsfester, aktiviteter til julefrokoster, besøg af Den Rare Julemand med gaveuddeling eller måske en konference med julestemning.


Vores professionelle instruktører sørger for instruktion, motivation og alle nødvendige rekvisitter.
Vi råder over de dygtige instruktører og nisser, der sikrer en god og tryg afvikling af alle former for juleaktiviteter.


Vi kommer over hele landet og du kan trygt lægge din hånd i min og dit arrangement i vores hænder. Vi er i rigtig godt julehumør til det hele.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team