Trivselsdagen

 

Vi optræder med autentisk underholdning til historieske markeder, museer og andre steder, hvor der skal leveres gøgl, gags og fyrrige ildshow som i rigtig gamle dage.

Den gamle gøgler og plattenslager Mester Peder kommer til markedspladsen sammen med den unge knægt, Knægt. Her rejser de et ganske lille, men dog særdeles iøjnefaldende markedstelt og lokker, under larm og højtskrydende lovprisning af egne evner, publikum til teltet.

Et hylende morsomt historisk gøglershow, der vil gøre sig perfekt på alle former for historiske markeder.

Når mørket falder tungt over markedspladsen tænder Mester Peder faklen og den unge knægt, Knægt lader poi’erne hvirvle, Her jongleres med flammerne.

Her sluges og pustes ild til stor fryd for markedsgæsterne. Her bliver publikum inddraget i showet, der – med sin humoristiske stil – slet ikke ligner andre ildshows.

Reference

Reference

“Det var en rigtig god dag vi havde. Det var nogle simple og effektfulde øvelser, der satte dagligdagen i relief. De afspej-lede hverdagens samarbejde og kommunikation og vi fik lov til at reflektere over egen og andres rolle i hverdagen. Det var leg og det var sjovt for alle deltagere”

Peter Gregersen
Leder
Sct. Georgsgården


Værd at vide

Værd at vide

På trivselsdagen vil I opleve en sjov og legende tilgang til samværet. Mange virksomheder/afdelinger kan, p.g.a. en presset og travl hverdag, have nytte af en trivselsdag.

Produktet kan sagtens stå alene, men det kan også kombineres med et værdiforløb, mindfulness-undervisning eller lign.


Antal deltagere: 10-100 personer
Location: Overalt – i Danmark og udlandet
Sæson: Hele året – udendørs/indendørs
Varighed: 3-8 timer
Niveau: For alle
Beklædning: Ja
Priseksempel. Fra kr. 350 pr. pers v/50 pers.
(3 timer eksl. catering og sted)
Referencer: Bl.a. Sct. Georgsgården,
Herskindskolen, Maul Biler

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team