Mus samtale

 

Børn kan mere end du tror – med mindre end du aner. Se blot hvad vi skaber, når vi stiller op med vores kreative workshops. Ideelt til biblio-tker, shopping centre, cityforeninger og institutioner.

Når Eventsupport tager ud og holder kreative workshops kommer gæsterne hjem med nye ideer og masser af lyst til at kaste sig ud i det kreative. Eventsupport medbringer alle materialer der skal bruges til et par inspirerende og kreative timer.

Eventsupport rykker ind med dygtige og søde instruktører, stole, borde og afskærmning og rammerne er klar til at udfordre kreativiteten.

Vores kreative workshops kan tematiseres efter årstiden, stedet og aktiviteten.

Der er ingen grænser for fantasien! Vi laver f.eks. workshops med sokkedyr og kæpheste, cupcake-værksteder og workshops med genbrugsmaterialer.

Vi laver også årstidstilpassede workshops: Påskeworkshop, hvor vi dekorerer påskeæg, juleworkshops, hvor vi laver gavemærkater og julekort. Uanset tema lader vi kreativiteten få frit spillerum.

Reference

Reference

“Tusind tak for et fantastisk arrangement og for jeres kæmpe arbejde omkring planlægning og afvikling af det hele! Jeg er overbevist om, at børnene har haft en pragtfuld dag og at de kan “leve” på det i lang tid!
Synes det er et pragtfuldt firma I har.
Det var RIGTIG FANTASTISK!”

Dorthe Foged
Administrator
Barndrømmen.dk


Værd at vide

Værd at vide

Vi skal nok sørge for, at teknikken spiller, og at deltagerne bliver motiverede til at gå all-in. De bedste film skabes, når I tør kaste jer fuldt og helt ind i den kreative proces.

Her er garanti for en lærerig proces og masser af gode grin…… And Action!


Antal deltagere: 10-200 personer
Location: Overalt i Danmark
Sæson: Hele året – udendørs
Varighed: 2-3 timer
Niveau: Alle kan være med
Beklædning: Efter årstiden
Pris.: Fra kr. 390 pr. pers v/50 pers.
(3 timer ved levering i Danmark)
Referencer: Bl.a. AWA, DONG Energy,
Novozymes, SalesForce1 m.fl.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team