KVINDEN PÅ VÆRELSE 310

 

Hotellet er på den anden ende. Der er fundet et lig på værelse 310.

Hotellets personale er oprørte og forvirrede, men alle skyder skylden på hinanden. Det er jeres opgave at løse mordgåden.

Et kvindelig på et hotelværelse. En række udsagn fra hotellets personale. Praktiske opgaver, som hjælper med opklaringen. Dette er ingredienserne i denne spændende indendørs aktivitet, hvor I som hold skal hjælpe med at løse mysteriet om Kvinden på værelse 310.

V.h.a. jeres smartphones/Iphones kan I aktivere vidneudsagnene på hotellets personale, og ved at sammenholde udsagn-ene og løse de praktiske opgaver, finder I forhåbentlig frem til morderen og forklaringen på det tragiske dødsfald.

Når I samler brikkerne til opklaringen, vil I opleve:

  • En spændende og anderledes team-aktivitet
  • Et gennemtænkt plot med mange muligheder
  • Professionelle og anderledes rekvisitter

Kvinden på værelse 310 er en ny måde at lave indendørs teambuilding på. I vil blive udfordret på kreative løsninger, ud af boksen tænkning og jeres evne til at skelne mellem sande og usande udsagn. Aktiviteten er en god optakt til jeres aftenprogram.

Kvinden på værelse 310 egner sig perfekt ved placering af firma-arrangementer på hoteller og konferencesteder.
Overalt i Danmark – og resten af verden for den sags skyld!

Reference

Reference

“Mange tak til jer og jeres personale for et godt afviklet arrangement. Jeg har ikke hørt om nogen der ikke hyggede sig. Vejret var jo perfekt, det samme var stemningen.”

Michael Særkjær
Plandent Dentronic


Værd at vide

Værd at vide

Kvinden på værelse 310 er Eventsupports nye indendørs team-aktivitet, hvor I får en (u)hyggelig og sjov oplevelse. For at skabe denne teamaktivitet hvr vi brugt flere af vores spidskompetencer: viden om team-udvikling, rollespil, mordmysterier og brug af ny teknologi!

Her kan alle være med. Ingen specille egenskaber. Ingen special påklædning. Alle kan deltage i denne aktivitet – og aktiviteten gennemføres på en sjov og underholdende måde.


Antal deltagere: 10-1000 personer
Location: Overalt
Sæson: Hele året – indendørs
Varighed: 1-2 timer
Niveau: Alle kan være med
Beklædning: Intet specielt
Pris.: Kr. 290 pr. pers v/100 pers.
(Ved levering i Danmark)

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk

Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team