Årets juleevent

I år falder julen igen den 24. december. Før du får set dig om, er julen over os. Så det er ikke et sekund for tidligt at tænke på årets sjove juleaktiviterer. Hohohooo.

Eventsupport er landets førende udbyder af julevents i alle afskygninger.

Få besøg af en flot og indlevende julemand, der tager sig tid til det enkelte barn og som sørger for, at alle går videre med en lille smule mere jul i hjertet. (kan kombineres med julefotografering). Vores julemænd har alle et flot, godt og omfattende repertoire.

Vi tilbyder også klippe/klistre værksted – Vores juleglade julenisser hjælper børnene med at lave julepynt og små julegaver.

Pas på vores Drillenisser. De laver sjov med store og små, når de går rundt og laver nissespas. Måske skal de have små gaver, som deles ud som små overraskelser.
Eller hvad med et morsomt og velspillende nisseorkester

Duften af Jul er en anderledes sanselig julekonkurrence, hvor det gælder om at gætte nogle af julens karakteristiske dufte.

Reference

Reference

“Alle hønisserne hos Eventsupport har den helt rette juleånd. Derfor var det også naturligt for mig, at lade dem passe Julemandens Kontor, så jeg kan koncentrere mig om at holde styr på min artig-liste.”

Den Rare Julemand
Grønland


Værd at vide

Værd at vide

Hos Eventsupport elsker vi julen. Vi kommer gerne og deler ud af vores julestemning, når I skal holde jeres julearrangement – Uanset om det er juletræsfester, aktiviteter til julefrokoster, besøg af Den Rare Julemand med gaveuddeling eller måske en konference med julestemning.


Vores professionelle instruktører sørger for instruktion, motivation og alle nødvendige rekvisitter.
Vi råder over de dygtige instruktører og nisser, der sikrer en god og tryg afvikling af alle former for juleaktiviteter.


Vi kommer over hele landet og du kan trygt lægge din hånd i min og dit arrangement i vores hænder. Vi er i rigtig godt julehumør til det hele.

For mere information ring på +45 86893700
eller skriv en mail til info@eventsupport.dk


Hvem er vi

Vi er et netværksorienteret eventfirma, der leverer en unik blanding af teambuilding og leg. Med en bred erfaring inden for teambuilding og team aktiviteter hjælper vi gerne med at skræddersy jeres event, så den passer sammen med jeres fokusområder.


Eventsupport

PD Entertainment
Hannesvej 3
8660 Skanderborg
+45 86 89 37 00
info@eventsupport.dk

CVR. 26584779

Nyhedsbrev

Få 10 gratis øvelser du nemt kan lave med dit eget team